Fromus Band Nedir? #onlinekazanç #ekkazanç #kazanç #kariyer #ekgelir #iş #fırsat #kampanya #sağlıklıyaşam #kadınhastalıkları

Power - Pain Band nedir.
Fromus Band Nedir? Nasıl kullanılır?




Power & Pain bantları uzakdoğu tıbbına ve modern ilaç aktarım yöntemlerine dayanan özellikleri ile ağrılarınızı dindirmede yardımcı olacak.

.....................

FROMUS Fromus Power Pain Band Ürün Videosu BESTPOWERTEAM



Fromus Power & Pain Band

Transdermal Dalga Teknolojisini kullanan Fromus Power Pain Bant bir ilaç olmayıp tedavi amaçla kullanılmaz. İçerisindeki Kırmızı Kore Ginsengi, Glukozamin, Germanyum, Gümüş İyonları, Deniz Planktonları, Kalsiyum, Magnezyum ve Potasyum gibi etken maddeler cilt emilimi yoluyla ve sürekli alınabildiğinden, ağız yoluyla alınan gıdalar yada destekleyici takviye ürünlere kıyasla daha hızlı etki gösteren benzersiz bir takviye üründür.

Power & Pain Band nedir?


Power & Pain Band'ları  Amerika'da FDA tarafından 1. sınıf bir tıbbi cihazlar kapsamında kategori edilen geçici rahatlama ve ağrı giderici olarak tasarlanmış bantlardır.
Vücudun ağrı problemi çeken bölgelerine direk uygulanarak rahatlama sağlar.

İçeriğinde Kore kore ginsengi, germanyum, gümüş iyonları, saponinler, ve deniz fitoplanktonları gibi doğal bileşenler bulunur. Transdermal yöntemi ile vücudun ağrıyan bölgelerine direkt olarak bu genel ağrı giderici bileşenler verilir ve vücut ısısını ve enerjisini kullarak hızlı rahatlama sağlar.
Tamamen doğal bileşenlerden oluştuğu ve ağız yolu ile alınmak yerine düşük miktarda direk ilgili bölgeye uygulandığı için günlük kullanıma uygundur.

Nasıl çalışır

Power & Pain Band içinde altın Kore ginsengi, deniz fitoplanktonları, gümüş iyonları, çeşitli mineraller ve germanyum elementi bulunmaktadır.
Bantın üst yüzeyinde bulunan germanyum vücut ısısının etkisi ile derinizden geçer ve yakının uygulandığı bölgeden başlayıp zamanla tüm vücudunuza yayılan ateş düşürücü bir tepki oluşmasına neden olur.

Nasıl Kullanılır


Her yaş için ve günlük kullanıma uygundur. Ağrı olan bölgeyi temizleyin, aşırı tüy var ise tüyleri alın. Eklem ve hareket eden bölgelere gelmediğine emin olun ve yapıştırıp bir süre ovalayın. Islanmadığı sürece 48 saat kalabilir. Günlük kıyafetinizin içinde rahatlıkla kullanabilirsiniz.
Bu ürün herhangi bir hastalığı teşhis, tedavi ya da önleme için geliştirilmemiştir.


Transdermal Dalga-Teknolojisi Nedir?

Transdermal Dalga Teknolojisi; deriye yapıştırılan bir bant (yama)’da bulunan etken maddelerin cilt emilimi yoluyla vücuda uygulanmasıdır. Enjeksiyondan sonraki en büyük buluş olarak bilinen bu teknoloji ile ilgili dünyada pek çok araştırma yapılmıştır. Sigarayı bırakmakta kullanılan nikotin bantları da transdermal bantlara örnektir.

Ginseng Nedir?

Ginseng, sadece doğada, yavaş yetişen uzun yaşayan kök bitkiler gurubuna giren bir bitkidir. Kuzey Amerika, kuzey doğu Asya , Çin, Kore, Bhutan ve Sibiryada soğuk bölgelerde yetişir. Adaptojen etkisi olduğu varsayılmaktadır. Yüzyıllardır Çin ve uzakdoğuda geleneksel tıbbın temel maddesi olarak kullanılmaktadır. İçinde bulunan ginsenoside denilen doğal steroid ilaç sanayi tarafından incelenmekte ve kullanılmaktadır. Geleneksel tıpta libido arttırıcı etkisi ve iyi hissettirdiği için kullanılır. Düşük yan etkisi vardır, yok denecek kadar az da olsa aşırı tüketimde bulantı kusma gibi yan etkileri olabilir. Vahşi doğada yetişen ginseng'in kilosu dönem dönem 700 sterlini bulabilmektedir.

................................................ 


.....................................

Fromus insanlara ''Hem sağlık, hem varlık, hemde zaman özgürlüğü için, hemde güzel gelirler elde edebileceğiniz'' benzersiz bir iş modeli de sunuyor.

.............................. 

❗️Fromus Power Pain Bandı Denge Testti❗️



.....................................


Fromus WhatsApp iletisim


.....................


FROMUS Fromus Power Pain Band Kazanç Videosu BESTPOWERTEAM






Fromus Network ve Kazanç Planı






























.................................







































.




















...


















































... 















































































































































































... 





















































































































































































Yorumlar