Fromus Network Doğal Sağlık Bantları: #onlinekazanç #ekkazanç #kazanç #kariyer #ekgelir #iş #fırsat #kampanya #sağlıklıyaşam #kadınhastalıkları


  • Fromus Network Doğal Sağlık Bantları

Türkiye’de sağlık sektöründe faaliyet gösteren kurum ve kuruluşlar arasında en güvenilir olan Fromus Network Firması, kurumsal pazarlama alanında müşteri memnuniyetini en ön planda tutan şirketlerden bir tanesidir. Kurumsal olarak pazarlama stratejisi, tamamen müşteri odaklı olan firmanın internet üzerinden yaptığı satışlar ile hızlı teslimat özelliği de bulunmaktadır.

Fromus Nedir Nerede Kuruldu

2015 yılında kurulan firma doğal sağlık bantlarının satışını ve pazarlamasını yapmaktadır. Tamamen yerli olan Fromus Network , Konya merkezli olarak hizmet vermektedir. Fromus ürünleri Mingrup Medikal Kozmetik Gıda Tekstil Reklamcılık Sanayi ve Ticaret A.Ş olarak satılmaktadır. Mingrup Fromus ürünlerini yanı sıra kozmetik, gıda ve tekstil kollarında da faaliyet göstermektedir. Firma kendini her alanda kanıtlamış kalite ve kadroya sahiptir. Fromus firmanın tescilli markasıdır. Firmanın üretip sattığı tüm ürünler kendi markası adına tescillenmiştir


Doğal Sağlık Bandı Nedir

Özellikle kas ve kemik ağrıları en çok şikayet edilen rahatsızlıklar arasında gelmektedir. En fazla görülen ortopedik rahatsızlıklardan olan kas ve kemik ağrılarının pek çok nedeni olmaktadır. Ters hareket, spor yaparken sakatlanma, hava akımının ortasında kalma gibi etkenler bu ağrıların temel sebebidir. Bu ağrıların özellikle geceleri vücudu rahatsız etmemesi için geliştirilen ve doğal ürünlerden sağlanan doğal sağlık bantları, kas ve kemik sorunlarına çözüm olmaktadır. Öte yandan en fazla şikayet edilen migren ve baş ağrılarında da doğal sağlık bantları tercih edilmektedir.

Fromus Ürünleri

Fromus, Türkiye’de doğal sağlık bantlarını sağlıklı bir şekilde kullanıcılarına ulaştırmayı kendine bir felsefe edinmiş ve işinde oldukça başarılı bir firmadır. Fromus ürünleri, tamamen doğal bant ticareti yapmaktadır. Ticari kazanımlar elde etmenin önceliğinde müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır. Fromus markasının ürünleri ise kısaca şu şekildedir;

  • From Us Small
  • From Us Medium
  • From Us Large
  • From Us Xlarge
  • From Us XX Large

Fromus Ürünlerinin İçeriği

Fromus ürünlerinin içerisinde hiçbir kimyasal ürün bulunmamaktadır. Fromus ürünleri içerdikleri altın kore kırmızı ginsengi, saponinler, glucosamine gümüş iyonları bulunmaktadır. Bu bitkisel ürünlerin en önemli etkisi kas ve kemik ağrılarını tamamen yok etmektedir. Bu bitkisel ürünler kas gevşetici bir birleşim içermektedir.

Kore Kırmızı Ginsengi: İnsan bitkisi olarak da bilinen Kore Kırmızı Ginsengi, özellikle eklem hastalıkları için oldukça şifalı bir bitkidir. 6 yıllık bir yetiştirme sürecinin ardından hasat edilen bitki tamamen tedavi işi için kulanılmaktadır.

SaponinlerSaponinler, bitki köklerinde bulunan liflere verilen isimdir. Bu lifler kullanımları itibari ile pek çok hastalığın tedavisi ve ilacı için kullanılmaktadır.

Glucosamine Gümüş İyonları: Bitki özlerinden elde edilen Glucosamine Gümüş İyonları, yine bir çok hastalığın tedavisinde kullanılamaktadır.

Fromus içerdiği bitkisel özlerle tamamen tedavi amacı ile kullanılmaktadır. Fromusun hamilelere ve yaşlılara ise herhangi bir yan etkisi bulunmamaktadır

Fromus Ürün Fiyatları

Fromus, sağlık alanında yeni bir bakış açısı getirme misyonu ile yola çıkmış olmasına karşılık ürün fiyatlarını da oldukça düşük tutmaktadır. Sağlık ihmale gelmeyecek tedbirleri gerektirmektedir. Özellikle kas ve kemik ağrıları kimi zaman dayanılamayacak boyutlara geldiği için Fromus ürünleri sıkça tercih edilmektedir. Fromus ürün fiyatları şu şekildedir;

  • From Us Small: 200,00 TL
  • From Us Medium: 400,00 TL
  • From Us Large: 1800,00 TL
  • From Us Xlarge: 3300,00 TL
  • From Us XX Large: 4500,00 TL

Yukarıda yazılan fiyatlar sabit fiyatlar olmaktadır. Ancak firma müşterilerine bazı ayrıcalıklar sağlamaktadır. Web sitesi üzerinden üye olan ve sipariş veren müşteriler için firma bazı kolaylıklar göstermektedir.

Fromus Etkiler

Fromus sadece kas ve kemik ağrıları için kullanılmamaktadır. Fromus ağrı kaynaklı ve kökenli hastalıkların tedavilerinin yanı sıra şu etkileri de göstermektedir;
– Ağrı kesici etkisiyle baş ağrısı, migren ağrısı, boğaz ağrısı, eklem, kas ve kemik ağrılarının tamamen sona ermesinde faydalıdır.
– İçerdiği doğal bitki özleri ile vücut besleyici özelliği bulunmaktadır.
– Sakinleştirici etkisi vardır. Sinir ve gerginlik durumlarında daha sakin kalınmasına yardımcı olur.
– Fiziksel canlandırıcı özelliği vardır.

– İçerdiği bitki özleri sayesinde kalp sağlığını koruduğu gibi damarların tıkanmasını da engeller.
– Enerji verici özelliği ile dayanıklılığı arttırır. Özellikle düzenli spor yapan insanlar için oldukça önemli bir etkiye sahiptir.
– Konsantrasyon arttırıcı özelliği bulunmaktadır.
– İnsan vücudu barındırdığı hücreleri devamlı yenileyerek dengeleme görevi görmektedirler. Fromus, hücrelerin sağlıklı bir şekilde yenilenmesine de yardımcı olmaktadır.
– Uyku sağlığı için son derece önemlidir. Ağrıların etkisi azaldığı için daha sağlıklı bir uyku düzeni sağlanmasına yardımcı olur.
– Bağışıklık sisteminin dayanıklı olmasına yardımcı olduğu gibi düzenleyici bir görevde üstlenmektedir.
– Cinsel sağlığın korunmasında yardımcı olur. Ancak cinsel güç verici bir kategoride değildir. Vücudun yapması gereken fiziksel ve biyolojik görevlere yardımcı olduğu için vücudun zinde kalarak cinsel hayatın renklenmesine de fayda sağlamaktadır.

......................................... 


.....................

FROMUS Fromus Power Pain Band Ürün Videosu BESTPOWERTEAM 




.....................

FROMUS Fromus Power Pain Band Kazanç Videosu BESTPOWERTEAM


.....................

Fromus Kariyer Planı

Fromus kariyer planı ürünlerinin satışı ve tanıtımının yapılması firmanın artı değerini ön planda çıkartmaktadır. Fromus ürünleri bir prestij markası konumundadır. Bu nedenle de başta eczaneler olmak üzere sağlık ürünleri satışında yetkili olan tüm firmalar mutlaka Fromus ürünlerini bulundurmaktadır. Fromus, bilinirliği ve tanınırlığı ile piyasada oldukça fazla tercih edilen sağlık bantları arasında yerini almaktadır. Sağlık bantlarının, insan üzerindeki olumlu etkileri nedeniyle eczanelerde en fazla aranılan ürünlerin başında gelmektedir. Öte yandan sağlık malzemelerini satmak üzere yetkilendirilmiş olan firmaların da Fromus satışını yapabildiği gibi bayiliğini alabilmektedir. Fromus ürünleri, satışını yapmak üzere alan bütün işletmelerde kısa sürede tükenerek adeta güvenilirliğini kanıtlar bir nitelik göstermektedir.

Fromus Şikayet

Fromus sitesi üzerinden her türlü şikayet ve yorumlara açıktır. Ayrıca Fromus ürünlerinin tanıtımının yapılması şikayetlerin dile getirilmesi ve kullanıcılarının her türlü talep ve önerileri için sosyal medya hesapları bulunmaktadır. Facebook, İnstagram ve Twitter üzerinden firmaya ulaşmak son derece kolaydır. Fromus ürünlerinin, müşterilerin üzerinde yüzde yüz memnuniyet etkisi yaratması için firma bu talep ve yorumları dikkatli bir şekilde değerlendirmektedir. Cevap gerektiren veya akılda soru işareti kalmaması adına firma bütün sorunları büyük bri titizlikle cavaplayarak kullanıcılarının bütün önerilerini dikkatle incelemektedir.

Fromus Kullanıcı Yorumları

Fromus ürünleri, son derece tercih edilen doğal yaşam bantları arasındadır. Fromus ürünlerini kullananlar kişiler, yüzde yüz memnuniyetlerini dile getirmektedirler. Özellikle ürünlerin gece, uyku esnasında rahat olması müşteri memnuniyetini üst düzeye çıkarmaktadır. Fromus ürünlerinin firma tarafından hızlı bir şekilde kargolandığını da ifade eden müşterileri paket açılımlarında herhangi bir aksilikle karşılaşmadıklarını da belirttiler. Tamamen doğal olan ürünlerin deride kaşıntı, kızarıklık gibi hislerde yaratmaması memnuniyetle karşılanırken koku açısından da kullanıcılar Fromus’un oldukça avantajlı olduğu yorumlarını yapıyorlar. Kullanıcıların tamamı üründen ve firmadan memnuniyetlerini dile getirmişlerdir.

Fromusun yan etkileri var mıdır

Fromus normal şartlarda yan etkisi bulunmayan doğal sağlık bandıdır. Hamile ve yaşlıların kullanımına uygundur. Ağrı olan yerlere uygulandığında etkisi fazlası ile görülmektedir. Fromusun bilimsel olarak kanıtlanmış bir yan etkisi bulunmadığı gibi alerjik durumlar haricinde zararı yoktur. Fromusun içerdiği bileşen ve doğal maddelere alerjisi olan insanların kullanmaması ve kullanması halinde herhangi bir olumsuz etki görülmesi durumunda mutlaka doktora başvurulmalıdır.

.............................. 

❗️Fromus Power Pain Bandı Denge Testti❗️



.................................

FROMUS POWER & PAIN BAND KULANIM VİDEOSU


.................................

Para Kazanarak Ürün Kullanmak İsterseniz Tıklayın :


FROMUS POWER & PAIN BAND
dalga enerjisini ve antik şifalı bitkileri kaynaştırıp birleştiren, patentli deriye uygulanan bir plasterdir.


“Bu patentli teknoloji, enerji ve rahatlama için insan bedenini çevreleyen tüm hücreleri harekete geçirmek üzere tasarlanmıştır.” POWER & PAIN BAND Güç Şeritleri, bedene güvenli ve Uç Kızılötesi Enerji sağlamaya yönelik bu eşsiz ve patentli teknolojiyi kullanmaktadır. Isınma sağlayarak ağrıyı ve rahatsızlığı azaltır veya giderir.



FROMUS POWER & PAIN BAND
de Modern enerji, antikotlar ve patentli füzyon vardır. Herkesin vücudunun her bölümünün enerjiye ihtiyacı vardır. POWER & PAIN BAND günlük yapıştırılır, vücudun ihtiyaç duyduğu enerjiyi sağlar.Enerjiyi artırarak, farkedeceğiniz ilk faydalarından biri acılarda bir rahatlama olduğu. Bu nedenle POWER & PAIN BAND ağrı için kullanılan Muhteşem bir üründür.







Yalnızca ağrıyı azaltmakla kalmayarak, iltihabı da azalttığı, ve cilt rengini güzelleştirdiği, stresi ve tansiyonu düşürdüğü, uykuyu iyileştirdiği, bağışıklık sisteminizi güçlendirdiği, cinsel dürtünüzü artırdığı, enerjiyi ve ruhsal durumu iyileştirdiği, kas gücünüzü artırdığı, zihin berraklığını geliştirdiği, tatlı iştahınızı düşürdüğü ve bedeninizin toksinlerden arınmasına ve yenilenmesine yardımcı oldukları kanıtlanmıştır!

.................................



Ben ara sıra sırt ve kas ağrısı çekerdim 20 dakika sonra ben masada saatini gördüm aklıma geldi ve kullanmaya başladım şu anda çok iyi hissediyorum. Ülfet Şahin

.................................

Benim eşimin sol dizinde hiç birşey yoktu bir sabah ağrıyla uyandı ne yapacağımızı bilemedik ürün sayesinde şu anda tüm ağrılardan kurtuldu .Ali Er

.................................

Ağrılarım nedeniyle 12 yıldır serbest hareket edemiyordum şu anda tam anlamıyla ağrılarım geçti ve rahat haraket edebiliyorum .Sinan Gür

.................................

Uzun yıllardır sırt kısmında sorunlarım vardı rahat haraket edemiyor eğilemiyor kalkamıyordum fakat şu anda kendimi oldukça iyi hissediyorum acılarımdan kurtuldum rahat oturabiliyorum ve kendi ayakkabılarımı bağlayabiliyorum. GÜLCAN ERKUŞ

.................................

FROMUS POWER & PAIN BAND
tescilli bir bitki, mineral ve element karışımını (Kore’nin Kırmızı Ginsengi, Deniz Bitkisi Planktonu, Mineraller, İyonlaşmış Gümüş ve Germanyum) çığır açan “dalga şekli teknolojisi” ile belli bir bölgeye uygulanan, patentli, tescilli ve zahmetsiz bir ürün olarak birleştirir. Uygulanır uygulanmaz, gelişmiş teknolojisi hücre seviyesinde bedeni canlandırarak, ağrı ve rahatsızlık alanlarını harekete geçirmek ve aynı zamanda enerjiyi artırmak üzere kaslarınızı ve dokularınızı kullanır.  

.................................

Sizinle FROMUS ve PAIN BAND denilen bizim özel ürün hakkında daha derinlemesine bir bakış paylaşacağız.Bu fırsat ürünü tüm dünyada herhangi bir adrese yollayabileceğiniz Küresel bir Şirketle ilgilidir ve rekor hızda büyüyor. Görülmemiş bir fırsat olduğunu gerçeğini görmeye çalışın . Şirket FROMUS POWER & PAIN BAND 2019 yılında ön lansmanı başladı.

.................................

Fromus - Kazanç Planı Videosu




Fromus WhatsApp iletisim



Fromus Network ve Kazanç Planı


















..











.................................



































.




















...


















































... 



















































































































































































Yorumlar

Popüler Yayınlar